Internet u apartmanima danas je nešto što se podrazumijeva u turizmu, kao što se podrazumijeva da će vaši gosti imati na primjer vodu i struju. Osim ako ne nudite smještaj robinzonskog tipa, na nekom zabačenom, nenastanjenom otoku ili u planini gdje nema ničeg osim nedirnute prirode, te su vam gosti avanturisti koji žele pobjeći od svega što ih podsjeća na modernu civilizaciju, u svim drugim slučajevima bit će vam jako važno da kao iznajmljivač apartmana pružite gostima kvalitetnu internet vezu odnosno Wi-Fi.

Ne treba zanemariti potrebu današnjih gostiju da slike sa svoga odmora podijele na društvenim mrežama, pa je stoga poznato da čak i gosti koji u charter turizmu unajmljuju jahte i jedrilice te se otisnu daleko na morsku pučinu, ponajviše od posade traže dostupnu internet vezu.

Nužna je dostupnost bežičnog interneta u hotelima i apartmanima

Danas, u doba kad tehnologija zauzima velik i važan dio našeg života, prioriteti su se promijenili. Tako je prema istraživanjima, bez obzira na svrhu putovanja, najvažnija karakteristika pri odabiru hotela za čak 67 posto gostiju podatak o dostupnosti bežičnog interneta, dok njih čak 47 posto neće odabrati hotel koji nema besplatnu Wi-Fi mrežu, pri čemu im je vrlo bitna i kvaliteta i brzina te mreže. Troje od četvero putnika potvrdit će da im je smartfon izuzetno važan, a više od trećine ispitanih, priznat će kako smartfone više koristi na putovanju nego kod kuće.

Upravo zbog svega navedenog svojim gostima pružamo najnoviju tehnologiju kako bi hoteli i grupe svojim gostima mogli pružiti brzu, visokokvalitetnu Wi-Fi vezu.

wi-fi sustavi

Naša Wi-Fi rješenja

Predani smo stvaranju i održavanju najboljeg mogućeg Wi-Fi iskustva za Vaš hotel i goste koji vam pružaju sve tehničke usluge potrebne za implementaciju i održavanje mreže. Naši klijenti imaju na raspolaganju 24/7/365 in-house specijalizirane tehničke službe za pomoć. Naš tehnički tim ima certificirane profesionalce s glavnim pružateljima Wi-Fi tehnologije.

Naša tehnologija Wi-Fi gostoprimstva u oblaku je skalabilna što omogućuje da se lako integrira s vašim sustavom upravljanja imovinom (PMS), Central Reservation System (CRS), Sustavima upravljanja odnosima s klijentima (CRM) i svim drugim sustavima kako bi se omogućilo najbolje iskustvo za goste i maksimalnu operativnu učinkovitost automatizacijom.

Naša Wi-Fi platforma prikuplja i iskorištava podatke gostiju (Facebook, LinkedIn, Instagram) kako bi se hotelskim operaterima pružila uvid u svoje goste u jednostavnoj nadzornoj ploči. Platforma osigurava da su sve prikupljanje informacija i pohrana u skladu sa standardima i lokalnim propisima, a to su: GDPR,  LGPD  i  PCI-DSS.

Imajte na umu i to da vam internet u apartmanima donosi besplatnu promociju i reklamu. Naime, gosti će zacijelo slikati vaše apartmane , te će slike dijeliti s prijateljima i objavljivati ih na društvenim mrežama. Tako se dogodine mogu opet vratiti u vaše apartmane, ali s prijateljima i poznanicima koje su oduševile njihove slike.

Zapravo, budimo realni: čak i ako imate najbolje uređeni apartman, u izvrsnoj lokaciji te s predivnim pogledom na more, ako u njemu nema interneta gosti će ga naprosto zaobići. Naime, nije rijetkost da gosti, pogotovo mlađi, većinu vremena boravka u apartmanu provedu u sobi ili pored bazena, surfajući internetom i prateći aktivnosti na društvenim mrežama.

Jedno je sigurno, bez kvalitetnog interneta nema zadovoljnih gostiju.

Ponosni smo partner tvrtki :

wi-fi dijagram