Prilikom traženja hotela u kojem će svaki gost ispuniti svoju svrhu putovanja nekada su najvažnije karakteristike bile lokacija hotela, udobnost soba ili ljubaznost osoblja.

Hoteli će u današnje vrijeme posebnu pažnju posvetiti tehnologiji i mogućnostima koje pruža, pa njih 60 % koristi mobilne web stranice kako bi prezentirali svoje usluge, 40 % koristi mobilnu aplikaciju, 53% koristi digital signage tehnologiju, dok 11 % njih ima mogućnost check-ina preko mobilnog telefona gosta.

 

Cjelovita rješenja za hospitality industriju

S obzirom na aktualne pokazatelje o tome koliki je utjecaj tehnologije važan u svakom segmentu hotelskog poslovanja, hoteli teže za što boljom i efikasnijom uslugom. Zato u svojoj ponudi imamo cjelovita rješenja za hospitality industriju. Ovisno o konkretnoj potrebi korisnika, kombiniramo praktično sve usluge i tehnologije kojima raspolaže – fiksne, mobilne i cloud te osim analize, dizajna, isporuke i implementacije samog rješenja osigurava i uslugu održavanja te korisničku podršku tijekom trajanja poslovnog odnosa.

Opremaju se hoteli s raznim profilom gostiju, od tematskih hotela, boutique hotela, apartmana, pa do onih najsofisticiranijih s izuzetno zahtjevnim gostima, ali svima njima najbitnije je da im njihov hotel u tehnološkom smislu ponudi sve što im je potrebno.

0
%
hotela koristi interaktivne TV sustave
0
%
hotela koristi digital signage tehnologiju
0
%
hotela koristi mobilnu aplikaciju za prezentiranje svojih usluga

Internet za vaš hotel i goste 

Predani smo stvaranju i održavanju najboljeg mogućeg Wi-Fi iskustva za vaš hotel i goste koji vam pružaju sve tehničke usluge potrebne za implementaciju i održavanje mreže. Naši klijenti imaju na raspolaganju 24/7/365 in-house specijalizirane tehničke službe za pomoć. Naš tehnički tim ima certificirane profesionalce s glavnim pružateljima wi-fi tehnologije.